Ja då var det dags för uppdatering igen!

Nu var det väl ett tag sedan jag skrev senast, beklagar. I jul har jag bara jobbat, jobbat och jobbat (ja, och ätit). Inte alls varit någon god familjemedlem känns det som. Och julafton var nog dessutom en av de senaste någonsin - var hemma 0430 efter att ha kört önnestad-åhus-kiaby-fjälkinge i 30km/tim! Så är det när man får ny "släkt", nya rutiner. Juldagen jobbade jag natt, till 0530, alla kan väl gissa hur det var :) men faktiskt över all förväntan. I fredags var jag inte bakis och säkert 500kr rikare än om jag varit ute, men dock trött. 11 gick jag upp för att spela Alliansen, jag som knappt spelat fotboll på tre-fyra år. Även om vi förlorade säger de att vi gjorde ett bra jobb och det är väl det som räknas i slutändan. Kul var det iallafall, skönt att man har kommit igång lite med det eftersom min resterande träning har gått åt skogen. Men nu börjar ju utesäsongen så då finns det ingen återvändo. Jag ska försöka spåna lite på bra nyårslöfte också, inte alls klyschigt. Men någon gång ska det väl funka? Jag hoppas iallafall att alla andra hade en god jul. Nyårsafton blir på Fästningsgatan med lite trevligt folk, Malin har tydligen köpt hummer också. Fancy. För en gångs skull har jag faktiskt kläder och allt fixat och klart. Får bara inte missa att gå på Systembolaget imorgon, glöm ej alltså... sen ska jag tacka den som uppfann flex, för jag ska flexa fyra härliga timmar imorgon så jag slutar redan 1145!

I helgen var jag hos Kim med vänner i Bromölla och festade lite. Lite utöver det vanligt men det var skojigt. Roligt med lite nytt folk också. Även om vissa där var väldigt..."nya"! Jag och Kim dansade iallafall på Banken hela kvällen, natten, med doffe, poffe, bolme och allt vad dom hette. Först in, sist ut.

Idag har jag varit och hämtat massa glasögon, de har superrea på Synoptik så jag ska passa på att köpa mig ett par, har faktiskt 0.25 i synfel på ena ögat! Roligt va? Och på fredag får jag nycklarna till lägenheten som ligger fem armlängder från jobbet in da city. Ska bli mysigt att bo lite själv, fast förhoppningsvis får jag sällskap då och då (läs kompisar, ej ragg). Nej annars vet jag inte om det händer så mycket. Jo en SAK! Jag är ledig ons-lör nästa vecka och jag vill åka någonstans (eller få besök) men jag tror inte någon vill ha mig! Alltså säljes: Emelies sällskap nästa helg! Pris: en tjuga.
Måste bara nämna att jag skänker många många tankar till M och M. Saknaden är kontrollerad men stor!

Om jag inte skriver innan Nyårsafton (förmodligen inte nej) så ha en toppenkväll och jag hoppas verkligen att vi alla kan göra något bra av 2009. 2008 kommer jag alltid att minnas på gott och ont. Dessa första tre månaderna 2009 har jag lite mål jag ska satsa allt för att uppnå. Forsättning följer för er det intresserar. GOTT NYTT ÅR!

Nao sabemos o que a vida tem para nos mas cada dia eu penso em ti e espero que algum dia tudo faz sentido.

CIAO!

RSS 2.0